Teen-Age
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Teen-Age

Un forum in care te vei distra, fie ca esti baiat, fie ca esti fata. :)

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O Doamne, nu!

In jos 
AutorMesaj
'LecsSa
[*Ice_Girl <33]
'LecsSa

Numarul mesajelor : 144
Data de inscriere : 04/08/2009
Varsta : 29
Localizare : Calarasi :|

O Doamne, nu! Empty
13082009
MesajO Doamne, nu!

Citat :
Daniel Radcliffe găseşte minunat faptul că lumea îl consideră homosexual.
O Doamne, nu! Daniel_radcliff_se_bucur___pentru_c___oamenii___l_cred_gay_0295da6
Citat :

Într-un interviu, actorul a declarat că nu-l deranjează că lumea îl crede gay, ba chiar se simte flatat.
Daniel a mărturisit că a crescut cunoscând mulţi homosexuali şi, de aceea, îi admiră foarte mult.
Deci nu! Adica a zis ca e gay, right?! cry
“Am crescut toată viaţa în preajma persoanelor gay şi, cred că de aceea lumea mă consideră la fel când mă întâlnesc cu ele”
El isi dezvaluie secretul intr-o revista gay. Daniel a acordat un interviu pentru revista "Attitude", cea mai vanduta publicatie gay din Marea Britanie, in care a declarat: "Urasc homofobia. Mi se pare dezgustatoare si prosteasca iar eu nu o vad decat venind din partea acelor oameni care nu stiu ce inseamna dragostea. Am crescut ..."
Chiar a recunoscut ca a trait inconjurat de multi amici homosexuali si ca e posibil sa-i mai scape anumite gesturi...

Bine... acum sa zicem ca fiecare are viata lui, dar sa spuna ca e mandru de ceea ce crede lumea?!
Sus In jos
https://cool-place.all-up.com
Distribuie acest articol pe: reddit

O Doamne, nu! :: Comentarii

AssAndrA
Re: O Doamne, nu!
Mesaj Vin Aug 14, 2009 11:56 pm  AssAndrA
Bine... sa spunem ca chiar ii placee ceea ce este cu adevarat. Vrea sa dovedeasca ca se poate traii si altfel nu numai dupa regula lui... Poate pare ciudat, dar considera un lucru normal in vremurile noastre... Accentul se pune pe frumusete si altceva in ziua de astazi, este gay XD Mare scolafa... nu ar trebuii sa'i spuna lumea din jur ce sa hotarasca in viata peace sign

O Doamne, nu!

Sus 

Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Teen-Age  :: Bloguri :) :: LecSsa's Blog.-
Mergi direct la: