eu am apasat pe toate "aici"-urile
si. rezultate:
Analiza ultimei vieti anterioare: Cred ca ai fost... femeie in ultima ta viata.
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Arabia Saudita in jurul anului 1850.
Meseria ta a fost de: Gropar, Miner.
Cum ai fost: Tipul revolutionar. Ai inspirat schimbari in toate domeniile in care ai activat - politica, afaceri, religie si in problemele casnice. S-ar putea sa fi fost un lider
Ce trebuie sa corectezi in viata actuala :Trebuie sa inveti onestitatea si sa crezi ca exista puteri mai presus de legile scrise ale oamenilor. Familia trebuie sa fie interesul tau prioritar.
Am reusit sa iti aduc aminte ?la asta nu prea
Analiza vietii anterioare: Se pare ca ai fost...femeie in ultima ta viata.
Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Yemen in jurul anului 1850.
De profesie, ai fost gradinar, cioplitor.
Caracterul vietii anterioare :Datorita vointei si meritelor tale, dar si a caracterului tau hotarat, ai influentat puternice prefaceri in societate; este posibil sa fi fost un lider, un conducator.Lectia vietii anterioare adusa in
prezenta incarnare :Trebuie sa-ti dezvolti latura spirituala. Cultiva dragostea si cinstea; ajuta-ti si iubeste-ti familia.
Iti suna familiar ?huh. da!
Rezultatul testului tau: Ai fost o dansatoare roscata. Ai trait in Tibet si ai murit pentru ca ai fost ingropata de vie.
e o prostie :-j
Sagetator - Au capacitate intelectuala, o mare curiozitate si dorinta de a se realiza, pe care le-au avut si intr-o viata anterioara. Dar nu trebuie sa isi mai risipeasca energia, este imperios necesar sa aiba un ideal clar, pe care sa-l urmeze pana la capat. De obicei, Sagetatorii finalizeaza greu lucrurile incepute, fiindca asa au procedat anterior. In trecut au facut compromisuri din cauza absentei unor principii morale ferme. Acum trebuie sa invete lectia dreptatii, a eticii si a consecventei.
e cat se poate de real
motto-ul meu: "si maine e o zi"
Ai fost un personaj de seama
Cuvantul tau atarna greu oriunde te-ai afla: acasa, la munca sau pe strada, cand esti cu prietenii. Pari pretioasa si sofisticata si nu te simti bine daca, cel putin o data pe luna, nu achizitionezi un lucru extravagant.
ba chiar deloc.
mie imi place sa ma simt cat mai lejera.. si... nu se prea potriveste