'LecsSa [*Ice_Girl <33]
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 04/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Calarasi :|
| | Dermatograful si Luciul De Buze | |
De ce?! * Dermatograful provoaca dependentaaaa!!! Cum am constatat asta? Citind articolul dintr`un blog al unei tipe "trendi" - Citat :
- Eu sunt fidela dermatografului de culoare neagra, pentru ca am ochii albastri, deschisi la culoare si imi schimba total infatisarea. Deobicei ma dau pe pleoapa inferioara, nu pe piele, ci in interior. Folosesc dermatograf zilnic, pentru ca-mi place cum imi sta. Uneori folosesc in cantitati excesive, dar imi sta bine si atunci.
Ne bucuram. E un articol bun pentru Bad Pitzii!! La fel am gasit un alt articol despre luciul de buze: - Citat :
- Un luciu de buze care diminueaza pofta de mancare ajutand femeile sa piarda in greutate, a fost creat de o companie de cosmetice din California, Statele Unite. Lansat sub sloganul "Intotdeauna pe buze. Niciodata pe solduri", luciul de buze e compus din ingrediente care diminueaza pofta de mancare. In plus, spun creatorii produsului, acesta accelereaza metabolismul si contribuie la cresterea nivelului de energie a organismului.
Unul dintre ingredientele-cheie este un extract de plante care elimina senzatia de foame si impiedica organismul sa transforme carbohidratii in grasime. Luciul de buze mai include crom, un mineral care accelereaza metabolismul, si L-carnitina, un aminoacid care ofera energie. Asa si?! Proteinele unde's? Ce vrei?! Daca suntem grasute... deh! * imaginea este selectiva, nu reprezinta persoane din articol. | |
|