Numarul mesajelor : 87 Data de inscriere : 06/08/2009
Subiect: Favourite music Joi Aug 06, 2009 6:06 pm
1.Genul de muzica preferat 2.Pirmele 5 formatii preferate 3.Melodiile preferate 4.Ce asculti acum/Ultima melodie ascultata? 5.N-o sa ma vezi niciodata ascultand.. 6.Cand sunt trist ascult melodia... 7.Cand sunt fericit ascult melodia.. 8.Iti recomand sa asculti melodia... 9.Iubesc versurile scrise de... 10.O dedicatie pt. utilizatorii forumului
'LecsSa [*Ice_Girl <33]
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 04/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Calarasi :|
Subiect: Re: Favourite music Joi Aug 06, 2009 6:26 pm
1.Genul de muzica preferat rock, pop-rock 2.Pirmele 5 formatii preferate Placebo, Evanescence, Nickleback, Seether, Simple Plan (si mai sunt ; ) 3.Melodiile preferate If Everyone Cared by Nickelback, Broken by Amy Lee ft. Seether, I will Be by Avril Lavigne, I'm Just A Kid by Simple Plan, I Don't Love You by My Chemical Romance, 13 by Placebo, etc. 4.Ce asculti acum/Ultima melodie ascultata? P!nk- Sober 5.N-o sa ma vezi niciodata ascultand.. Manele 6.Cand sunt trist ascult melodia...
7.Cand sunt fericit ascult melodia.. Melanie C-Carolina, Amy McDonald-This Is The Life... Orice 8.Iti recomand sa asculti melodia... Avril Lavigne - Keep Holding On 9.Iubesc versurile scrise de... nu am un compozitor preferat 10.O dedicatie pt. utilizatorii forumului
c l e e x |
Numarul mesajelor : 87 Data de inscriere : 06/08/2009
Subiect: Re: Favourite music Joi Aug 06, 2009 6:36 pm
1.Genul de muzica preferat- rock,metal 2.Pirmele 5 formatii preferate Metallica,Slipknot,Manowar,Trivium,Slayer 3.Melodiile preferate Metallica-The unforgivenI Slipknot-Before I forget Metallica-Master of puppets Slayer:Raining Blood Bullet for my valentine-Tears don't fall Trivium-The calamity Manowar-Hail and Kill 4.Ce asculti acum/Ultima melodie ascultata? Trivium-The calamity 5.N-o sa ma vezi niciodata ascultand.. ce vezi pe mtv si manele 6.Cand sunt trist ascult melodia... metallica-the unforgiven[o ascult foarte des,dar cand sunt trista are mai mult efect] alexisonfire-rough hands... si cam atat,nu sunt trista prea des ) 7.Cand sunt fericit ascult melodia.. Well.. Cred ca Queen-We are the champions e o melodie vesela 8.Iti recomand sa asculti melodia... errm...Whiskey in the jar-Metallica 9.Iubesc versurile scrise de... ermm..imi plac mai multi.. dar..cred ca James Hetfield 10.O dedicatie pt. utilizatorii forumului aa..ar fi un milion ) H.I.M - Killing Loneliness
Sabinee
Numarul mesajelor : 38 Data de inscriere : 08/08/2009
Subiect: Re: Favourite music Sam Aug 08, 2009 4:25 am
1.Genul de muzica preferat:rock,pop 2.Pirmele 5 formatii preferate:Nickelback,Within Temptation,Three Doors Down,Muse,Coldplay. 3.Melodiile preferate:Nickelback-I`d come for YOu,Within Temptation-say my name,bryan adams-heaven etc etc. 4.Ce asculti acum/Ultima melodie ascultata?bryan adams heaven:"> 5.N-o sa ma vezi niciodata ascultand..manele. 6.Cand sunt trist ascult melodia...within temptation bitterswett. 7.Cand sunt fericit ascult melodia..JOnas Bro`s Hold ON:)) 8.Iti recomand sa asculti melodia...Nickelback-I`d come for you. 9.Iubesc versurile scrise de...;-?? 10.O dedicatie pt. utilizatorii forumului am o mica obsesie cu melodia asta:D bon jovi its my life
bloodyHELL
Numarul mesajelor : 73 Data de inscriere : 08/08/2009
Subiect: Re: Favourite music Sam Aug 08, 2009 9:09 pm
1.Genul de muzica preferat metal:X, rock [ in special cel alternativ ] 2.Pirmele 5 formatii preferate Metallica, Queen, AC/DC, Evanescence, Muse 3.Melodiile preferate The UnforgivenI, II, Nothing Else Matters, Bohemian Rapsody, Bring me to life, Everybody's Fool, etc. 4.Ce asculti acum/Ultima melodie ascultata? Queen - Bohemian Rapsody 5.N-o sa ma vezi niciodata ascultand.. manele 6.Cand sunt trist ascult melodia... Metallica - Nothing else matters 7.Cand sunt fericit ascult melodia.. Metallica - The Unforgiven II 8.Iti recomand sa asculti melodia... Evanescence - Bring me to life 9.Iubesc versurile scrise de... James [Metallica] :X:X:X:X 10.O dedicatie pt. utilizatorii forumului greu... The Killers - Human
Soft_Cookie
Numarul mesajelor : 10 Data de inscriere : 08/08/2009 Varsta : 30 Localizare : intr-un orasel mic
Subiect: Re: Favourite music Dum Aug 09, 2009 12:30 am
1.Genul de muzica preferat: rock/metal alternativ, pop, j-music si genul asta nou de muzik romaneasca pe kre o canta Inna sau Play&Win 2.Pirmele 5 formatii preferate: well.. incep cu primele si nu stiu daca ma limitez la 5 XD Avril Lavigne, Evanescence, ATB, Justin Timberlake, Britney Spears, Paramore, t.A.T.u., Fyleaf, Meg&Dia, The Veronicas, Katy Perry, Lady GaGa si dintre cele japoneze Ikimono Gakari, Utada Hikaru, Rurutia si trupele din Nana 3.Melodiile preferate: I'm so sick, Eyes to see, Justice&Mercy, Sorrow, All around me, Fully alive, Love game, Beautiful dirty rich, Money honey, Ne Zhaley, Show me love, Not gonna get us, Stars, Running blind, Zavedi [inseamna 'turn me on'] Monster [de la Meg&Dia] Sakura Drops, Simple and Clean, Rose[de la Blast] Hinageshi, Uruwashiki hito [de la Ikimono Gakari] No rain,no rainbow [de la Home Made Kazoku] 4.Ce asculti acum/Ultima melodie ascultata? Lady GaGa - Summerboy ^.^ 5.N-o sa ma vezi niciodata ascultand.. MANELE [bleahhh >.<] 6.Cand sunt trist ascult melodia.. All the things she said, Running blind, Gomenasai - Tatu, There for you, Sorrow, Tiny heart - Flyleaf, Otpuskayu - MakSim, Dj Project - Miracle Love 7.Cand sunt fericit ascult melodia.. sunt multe 8.Iti recomand sa asculti melodia.. Blue - The Birthday Massacre si Hit the floor - Linkin Park [daca ai nervi] MakSim si Ikimono Gakari[daca vrei melodii pe fundal ale caror versuri sa nu te distraga si 'Waiting in vein - Ituana..pe bune, asta e in engleza XD] si melodii de la Flyleaf [daca iti place Christian rock si ca sa vezi ce voce grozava are Lacey] 9.Iubesc versurile scrise de.. Lacey, Tatu. 10.O dedicatie pt. utilizatorii forumului: hmm.. sa vedem -> Fly Project - Unisex