Teen-Age
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Teen-Age

Un forum in care te vei distra, fie ca esti baiat, fie ca esti fata. :)

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Balsamul de par este necesar?

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
~i'm_your_extasy~
Admin
~i'm_your_extasy~

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 04/08/2009
Varsta : 30
Localizare : His Heart. :x

Balsamul de par este necesar? Empty
MesajSubiect: Balsamul de par este necesar?   Balsamul de par este necesar? Icon_minitimeJoi Aug 06, 2009 5:59 pm

Pentru a avea un par stralucitor si usor de aranjat da, este nevoie de balsam.
Pentru ca balsamul previne deteriorarea parului tau. Orice persoana care are parul mai lung de 10 cm poate beneficia de pe urma balsamului, indiferent de tipul de par”, explica cercetatorul Pantene, Dr. Frauke Neuser.
In urma utilizarii balsamului, parul are un aspect natural, sanatos si matasos, devine stralucitor si mult mai usor de coafat. Asa cum expertii in domeniu recomanda utilizarea unui hidratant SPF15 in fiecare zi, utilizarea balsamului este recomandata la fiecare spalare.
"Balsamul reduce electrizarea parului si netezeste firele rebele, astfel incat parul este mai usor de aranjat si mai putin deteriorat”, sustine Dr. Neuser.
Atentie, insa la deterioarea parului!
Sus In jos
http://o-princess.hi5.com
Sabinee

Sabinee

Numarul mesajelor : 38
Data de inscriere : 08/08/2009

MesajSubiect: Re: Balsamul de par este necesar?   Balsamul de par este necesar? Icon_minitimeSam Aug 08, 2009 3:42 am

Mnu cred ca este neaparata nevoie:-?decat in cazurile in care vrei sa modifici aspectul arului.Daca esti multumit cred ca e ok asa:-?.
Sus In jos
http://puresoftcold.wordpress.com/
c l e e x |

c l e e x |

Numarul mesajelor : 87
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Balsamul de par este necesar?   Balsamul de par este necesar? Icon_minitimeVin Aug 14, 2009 1:47 pm

eu nu prea folosesc.
desi se descurca greu ,prefer sa nu folosesc balsam pt.ca parul meu se ingrasa repede,cam la 2 zile si daca folosesc balsam,la sfarsitul zilei deja are un aspect urat,gras.
Sus In jos
AssAndrA

AssAndrA

Numarul mesajelor : 21
Data de inscriere : 14/08/2009
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Balsamul de par este necesar?   Balsamul de par este necesar? Icon_minitimeVin Aug 14, 2009 8:13 pm

Din pacate pentru mine sunt nevoita sa'l folosesc X_X Am un par in cap... i'as putea spune "sarma" XD Cum il pun asa ramane. Desi nici balsamul nu mi'l face mai frumos... dupa 2-3 minute ma trezesc cu el foarte voluminos, ceea ce'i deranjant pentru ...
Sus In jos
http://child-soul.forumz.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Balsamul de par este necesar?   Balsamul de par este necesar? Icon_minitime

Sus In jos

Balsamul de par este necesar?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Samponul si Balsamul de par.
» Cea mai buna melodie a lui Michael Jackson este:

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Teen-Age  :: Beauty :: Hair.-
Mergi direct la: