| Revista preferata. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
'LecsSa [*Ice_Girl <33]
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 04/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Calarasi :|
| Subiect: Revista preferata. Mier Aug 05, 2009 2:05 am | |
| Care e revista ta preferata? eu citesc Bravo Girl, Cool Girl, Popcorn... :-?? oricum preferata mea ramane Bravo Gril | |
|
| |
c l e e x |
Numarul mesajelor : 87 Data de inscriere : 06/08/2009
| Subiect: Re: Revista preferata. Joi Aug 06, 2009 6:17 pm | |
| Pana acum ceva timp cumparam fiecare numar din Cool Girl,dar m-am cam plictisit,desi imi placea s-o citesc.Acum imi comand reviste de pe net,care au articole despre formatiile care ma intereseaza,si ocazional imi mai cumpar si beau monde,dar sincer ma cam enerveaza revistele astea pt. fete/femei ca uneori au niste sfaturi ) .Ahh..si revistele de integrame si sudoku se pun? ) | |
|
| |
'LecsSa [*Ice_Girl <33]
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 04/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Calarasi :|
| Subiect: Re: Revista preferata. Joi Aug 06, 2009 6:29 pm | |
| ^ uneori au niste sfaturi ciudate, but... uneori imi plac sfaturile... adica sunt normale... pana vine vorba de baieti ) ca dupa... nu imi plac. adica sunt ciudate si mai nou am inceput sa citesc cosmopolitan | |
|
| |
Sabinee
Numarul mesajelor : 38 Data de inscriere : 08/08/2009
| Subiect: Re: Revista preferata. Sam Aug 08, 2009 4:11 am | |
| daca ma credeti nu mi`am mai luat o revista de ani buni:)). preferam si eu inainte popcorn,bv girl dar imi plac revistele glossy,cosmopolitan si mai erau..bolero etc. chiar am de gand sa`mi mai achizitionez cate o revista,deobicei mai intru pe net ca sa aflu ultima barfa sau ultimile articole in materie de tips`uri. | |
|
| |
bloodyHELL
Numarul mesajelor : 73 Data de inscriere : 08/08/2009
| Subiect: Re: Revista preferata. Sam Aug 08, 2009 7:25 pm | |
| citesc Bravo, Popcorn, BVG si, cand nu uit, CG a da, si imi mai cumpar cateodata integrame si sudoku | |
|
| |
Soft_Cookie
Numarul mesajelor : 10 Data de inscriere : 08/08/2009 Varsta : 30 Localizare : intr-un orasel mic
| |
| |
GeOrGy:x
Numarul mesajelor : 33 Data de inscriere : 10/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Calarasi :-j
| Subiect: Re: Revista preferata. Mar Aug 11, 2009 7:22 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista preferata. | |
| |
|
| |
| Revista preferata. | |
|